Brigitte de Boer 

Het begin

Deze op 7 mei 1963 in Bemmel geboren artieste ontpopte zich al op zeer jonge leeftijd als uiterst muzikale zangeres en pianiste. Na haar middelbare school studeerde zij zang en piano aan het conservatorium voor de lichte muziek in Hilversum. Al ver voor, maar ook tijdens haar studie trad Brigitte veel op als zangeres, altijd zichzelf begeleidend op de vleugel. Na haar studie is dat haar full-time beroep geworden.

Ervaring

Haar grote ervaring en gedegen reputatie heeft ze duurzaam opgebouwd in de betere grote hotels, (Marriot Hotel & het Okura Hotel in Amsterdam) restaurants en luxe cruiseschepen in Europa en op grote evenementen.

Brigitte is niet alleen een uitstekend pianiste, zij is ook een veelgevraagde studiozangeres voor commercials en de betere backingvocals. Ze heeft een goede feeling ontwikkeld voor het neerzetten van de juiste sfeer tijdens wat voor feestelijke gelegenheid dan ook en kan daarvoor putten uit een groot en uiterst gevarieerd repertoire. Zij is er voor u en nooit andersom.

Orkest

Brigitte is naast solo ook te boeken met haar eigen orkest. Ze wordt dan begeleid door een drummer en een bassist, of door een drummer, bassist en een saxofonist. Voor gelegenheden waar ook veel dansmuziek wordt verwacht, bevelen we u haar trio of kwartet ten zeerste aan. Van het trio Brigitte de Boer verscheen de prachtige CD “Softly Whispering”.

Solo optreden

De huidige solo-optredens van Brigitte zijn sprankelend en modern van opzet en lenen zich uitstekend voor zowel easy-listening als voor een totaal dansfeest, mede door gebruikmaking van haar eigen perfecte moderne en veelzijdige apparatuur.

Door de tot in de puntjes verzorgde charmante presentatie van Brigitte, gekoppeld aan haar grote muzikale kwaliteiten zult u het werken met haar ervaren als een kwalitatief hoogwaardige